BSO - VaraBo Kinderopvang

NL | EN
Ga naar de inhoud

BSO

Over Varabo
Voorschoolse opvang 4-13 jaar (VSO):
 
Een goed ontbijt is belangrijk voor zowel volwassenen als kinderen, wij begrijpen echter dat het ontbijtmoment soms thuis lastig kan zijn i.v.m. werktijden van de ouders. En daarom biedt VaraBo voorschoolse opvang vanaf 07:00 uur om de ouders te kunnen ontlasten, zo kunnen de ouders rustig naar werk en de kinderen kunnen de dag goed starten bij VaraBo.  Wij bieden wij de  'vroege vogels' een gevarieerd ontbijt aan! Denk hierbij aan: een beschuitje, crackers, brood, krentenbol, fruit en divers beleg.

Uiteraard moeten wij op tijd vertrekken naar de scholen, daardoor verzoeken we de ouders om de kinderen die nog niet ontbeten hebben de kinderen tot uiterlijk 07:30 uur te brengen, zodat wij alles om 08:00 uur kunnen opruimen en beginnen met het vertrekken.

 
Twijfel je of jouw kind nét vóór 07:30 uur aankomt? Dan is het uiteraard handig om thuis met de kinderen te ontbijten! Wij gaan er vanuit dat alle kinderen die na 07:30 uur binnenkomen, gezellig thuis samen met de ouders aan tafel hebben ontbeten.


Naschoolse opvang 4-13 jaar (NSO):
 
Kinderen hebben na een schooldag behoefte aan ontspanning, dit moet op een leuke én veilige manier kunnen. Wij zijn een verantwoorde kinderopvang, waar veiligheid voorop staat! Bij VaraBo is het mogelijk dat kinderen veilig spelen. Wij hebben een bewuste keuze gemaakt om op een veilige locatie gevestigd te zijn, waar de kinderen veilig in de tuin (uiteraard onder toezicht!) kunnen spelen. Maar waar ook weinig verkeer is op straat, zodat ook het halen en brengen veilig en soepel kan verlopen.
 
 
BSO-tijd is vrije tijd. Daarom biedt VaraBo leuke activiteiten aan, zoals variërende sport- en spelactiviteiten maar ook creatieve activiteiten. De kinderen kunnen zelf kiezen of ze mee willen doen met de activiteiten of liever willen vrijspelen. Wel zijn er vaste momenten waarop de kinderen in hun vaste basisgroep bij elkaar komen voor bijvoorbeeld het eet- en of drink moment.
 

Er is genoeg keuze wat de kinderen kunnen ondernemen zoals: op de playstation (wel met een tijdslimiet), airhockeyen, bouwen met divers materiaal, in de poppenhoek, een boekje lezen in de hangstoel, voetbaltafel en er staat een kast met verschillende spellen.
 
 
 
Aanvullende informatie:
 
VaraBo haalt de kinderen op bij zeven verschillende basisscholen in Wassenaar. Aan de hand van het aanmeldingsformulier op de website kunt u aangeven om welke basisschool het gaat. Zodra de afdeling kindplanning uw ingevulde aanmeldingsformulier heeft ontvangen, nemen zij telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.
 
VaraBo biedt voorschoolse opvang vanaf 07:00 uur (incl. ontbijt) en op verzoek van ouders, kunnen wij vanaf 06.30 uur VSO aanbieden. Naschoolse opvang wordt aangeboden vanaf het moment dat de scholen uit zijn, tot maximaal 18:45 uur.
Volg ons
E-mail : info@varabo.nl
KvK Haaglanden : 85475963
IBAN : NL64 RABO 0189 4057 59
Volg ons
Copyright©Varabo Kinderopvang 2022
Terug naar de inhoud