BSO - Varabo Kinderopvang

NL | EN
Ga naar de inhoud

BSO

Over Varabo
Voorschoolse opvang 4-13 jaar (VSO)
VaraBo biedt voorschoolse opvang vanaf 06:30 uur. Wij begrijpen dat het ontbijtmomentje thuis lastig kan gaan als een kind vroeg wakker wordt. Echter is een goed ontbijt belangrijk!
VaraBo vindt het belangrijk dat de kinderen de dag goed starten! Tevens willen we de ouders op de vroege ochtend een beetje kunnen ontlasten! Daarom bieden wij onze 'vroege vogels' een gevarieerde ontbijt aan! Je kunt denken aan een beschuitje en krentenbol tot een hard gekookte ei en jam!
Uiteraard is het ook zo, dat we op tijd moeten vertrekken om op tijd op de scholen aan te komen. Kinderen die tot 07:30 uur binnen komen, kunnen bij ons nog ontbijten! Rond 08.00 uur ruimen we alles op!
Twijfel je of jouw kind nét vóór 07:30 uur aankomt? Dan is het uiteraard handig om thuis te ontbijten! Wij gaan vauit dat alle kinderen die na 07:30 uur binnenkomen, gezellig thuis samen met de ouder(s) aan tafel hebben ontbeten!


Naschoolse opvang 4-13 jaar (NSO)
Kinderen hebben na een schooldag behoefte aan ontspanning, dit moet op een leuke én veilige manier kunnen! Wij zijn een verantwoorde kinderopvang, waar veiligheid vóórop staat! Bij VaraBo is het mogelijk dat kinderen veilig spelen. Wij hebben een bewuste keuze gemaakt om op een veilige locatie gevestigd te zijn, waar de kinderen veilig in de tuin (uiteraard onder toezicht!!) kunnen spelen! Maar waar ook weinig verkeer is op straat, zodat ook het halen en brengen veilig en soepel kan gebeuren!  

Bso-tijd is vrije tijd! Daarom biedt VaraBo leuke activiteiten aan, zoals variërende sport- en spelactiviteiten en creatieve activiteiten. De kinderen kiezen of ze mee willen doen met de activiteiten of liever vrijspelen. Er zijn wel vaste momenten waarop de kinderen in vaste basisgroepen bij elkaar komen om bijvoorbeeld iets te eten of drinken.

De kinderen kunnen zich verkleden, er kan gebouwd worden, ze kunnen zich terug trekken op de hangstoel. Ook kunnen de kinderen even 'chillen' op de bank.Tevens kunnen de kinderen aan de slag met airhockey of lego en spelletjes spelen.
Door de diverse en rijke aanbod aan materialen, wordt ieder kind geïnspireerd tot spel op elke leeftijd!

Aanvullende informatie
VaraBo haalt de kinderen op bij zes verschillende basisscholen in Wassenaar. Aan de hand van het aanmeldingsformulier kunt u aangeven om welke basisschool het gaat.
Zodra afdeling kindplanning uw ingevulde aanmeldingsformulier heeft ontvangen, nemen zij telefonisch contact op om de mogelijkheden met u door te nemen.
VaraBo biedt voorschoolse opvang vanaf 07:00 uur (incl. ontbijt) en op verzoek van ouders, kunnen wij vanaf 06.30 uur VSO aanbieden. Nnaschoolse opvang wordt aangeboden vanaf het moment dat de scholen uit zijn, tot maximaal 18:45 uur.
Volg ons
E-mail : info@varabo.nl
KvK Haaglanden : 85475963
IBAN : NL64 RABO 0189 4057 59
Volg ons
Copyright©Varabo Kinderopvang 2022
Terug naar de inhoud