Ons Team - Varabo Kinderopvang

NL | EN
Ga naar de inhoud

Ons Team

Ons pedagogisch team
VaraBo kinderopvang staat voor goede pedagogische kwaliteiten. Daar hebben we niet alleen de juiste materialen voor nodig, maar ook de juiste medewerkers die zich 100% inzetten en die bereid zijn zich verder te ontwikkelen.
Wij hebben een zorgvuldige selectieproces en wij schenken veel tijd en aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Daarom kunnen wij met zekerheid zeggen dat uw kind(deren) in vertrouwde handen van een enthousiast en deskundig team is/zijn. Onze pedagogische medewerkers worden ondersteund door ons pedagogisch coach en locatiemanager.

Pedagogische medewerkers
Bij VaraBo vinden we stabiliteit erg belangrijk. Daarom werken we met vaste pedagogische medewerkers, zij werken op vaste groepen en op vaste dagen. Wij proberen zoveel mogelijk niet af te wijken van ons rooster, met uitzondering van ziekte en vakantie. Ook dan, is er altijd een vast pedagogisch medewerker aan het werk, die alle kinderen kent en met wie de kinderen een band hebben. Dit is van groot belang voor een veilige hechting en geborgenheid.

Pedagogisch coach / pedagogisch beleidsmedewerker
Kwalitatief goede kinderopvang valt of staat met goede medewerkers met de juiste kennis en vaardigheden. Daarom heeft VaraBo voor gekozen om een medewerker in dienst te nemen in de functie van pedagogisch coach. Zij coacht de pedagogische medewerkers bij de dagelijkse werkzaamheden.

Een coach houdt zich bezig met het coachen van de pedagogische medewerkers, zoals coaching on job, zodat elk medewerker niet alleen het beleid goed uitvoert, maar zich ook kan blijven ontwikkelen. Tevens bied de coach de pedagogische medewerkers ondersteuning, als het gaat om vragen rondom kinderen.

De coach oefent ook de functie van beleidsmedewerker uit. Zij schenkt aandacht aan het implementeren, uitvoeren, innoveren en verbeteren van het beleid. Dit gebeurt in overleg met de locatiemanager.
Elke kinderopvangorganisatie dient een pedagogisch beleidsmedewerker te hebben. Zij houdt zich bezig met de ontwikkeling van het pedagogisch beleid en zal de beroepskrachten coachen bij de dagelijkse werkzaamheden. VaraBo houdt zich aan de wettelijke minimaal verplichte uren.

Locatiemanager
De dagelijkse leiding van onze vestiging valt onder de verantwoordelijkheid van de locatiemanager. Om een team goed te kunnen aansturen is het noodzakelijk dat je weet waar je het over hebt. Daarom vinden we het belangrijk dat een locatiemanager ervaring heeft op de groep. Tevens hecht VaraBo waarde aan locatiemanagers met pedagogische kennis. Immers, om te weten waar de coach en pedagogische medewerkers het over hebben en om een pedagogisch team goed te kunnen aansturen, dien je zelf de nodige kennis en ervaring te bezitten!
Hallo, mijn naam is Daniëla, 25 jaar oud. Samen met mijn partner en 2 konijntjes woon ik in Delft, hier ben ik tevens ook geboren en getogen. In mijn vrije tijd spendeer ik veel tijd met mijn familie/vriendinnen, ik ben zeer sportief ingesteld waardoor je mij regelmatig kan vinden in de sportschool of buiten. Ik ben nu ruim 8 jaar pedagogisch medewerkster waarbij ik voor allerlei groepen leidster ben geweest, ik heb dit met veel plezier gedaan! Nu ben ik toe aan iets nieuws en vandaar dat ik de "baby groepsleidster" word voor 4 dagen in de week. Daarnaast zal ik ook administratieve taken uit gaan voeren. In het begin sta ik vast op de buitenschoolse groep, totdat de babygroep open gaat!
Ik kan niet wachten om te beginnen bij VaraBo en jullie te gaan ontmoeten!

"Elk kind is uniek met zijn/haar kwaliteiten en iedereen groeit op zijn eigen tempo". Ik denk dat ik een goede en liefdevolle bijdrage kan leveren aan het ondersteunen van ieder zijn ontwikkeling met de aandacht die elk kind nodig heeft op zijn/haar manier.
Hallo!
Ik heet Nasim en ben 36 jaar oud! Oprichter van Varabo Kinderopvang. In het begin zult u mij vaak treffen op de buitenschoolse opvang!.
Oorspronkelijk ben ik Iraanse, samen met mijn gezin wonen we in Wassenaar!
Als Pedagoog vind ik het belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen rondom kinderen en gezinnen, ook vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Ik ben nooit uitgeleerd en daarom volg ik een Master opleiding.

Mocht ik ooit meer vrije tijd hebben, dan wil ik graag meer reizen, om de wereld te zien! Voor nu blijft dit bij een wens.
In mijn vrije tijd geniet ik van muziek, tennissen en wandelen. Tevens ben ik dol op zoetigheden!


Ik zeg altijd "geen kind loopt vóór of achter op de ontwikkeling, elk kind is uniek en daarom is een kind daar waar hij/zij hoort te zijn in de persoonlijke ontwikkeling. Wél is het onze taak om kinderen te begeleiden om zich te kunnen blijven ontwikkelen! Het is onze taak als volwassenen om voor de juiste pedagogische klimaat en de goede pedagogische kwaliteiten te zorgen!"
Hallo,
Ik ben Yvonne op 9 september 1968 in Wassenaar geboren. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen van 23 en 25 jaar. Na mijn middelbare school ben ik bij een octrooibureau gaan werken.
Het werken met kinderen bleef kriebelen... in 2005 heb ik mijn diploma voor de kinderopvang gehaald. Ik vind het fijn om als oproepkracht/pedagogisch medewerker, kinderen te verzorgen, aandacht te geven, te stimuleren in hun ontwikkeling, met ze te knutselen en om met ze mee naar buiten te gaan.
Volg ons
E-mail : info@varabo.nl
KvK Haaglanden : 85475963
IBAN : NL64 RABO 0189 4057 59
Volg ons
Copyright©Varabo Kinderopvang 2022
Terug naar de inhoud