Vakantiepret - VaraBo Kinderopvang

NL | EN
Ga naar de inhoud

Vakantiepret

Over Varabo
Vakantie pretprogramma:
Sommigen noemen het vakantiekamp en weer anderen noemen het zomerkamp.
 
Bij VaraBo zien we een kamp ook écht als op kamp gaan, of volop activiteiten buiten organiseren zoals bootcamp. Daarom noemen wij ons vakantieprogramma simpelweg 'vakantiepret'! Want het is vakantie en wij willen ultiem pret beleven.
 
 
Wat houdt het in? Het vakantie pretprogramma is zeer afwisselend. Per week en vakantie proberen we verschillende soorten activiteiten te plannen, deze programma’s zullen we door middel van kinderparticipatie bedenken. We vragen de kinderen wat zij nou echt leuk vinden om te doen, hierdoor komen er verschillende ideeën en kunnen wij door deze ideeën een plan van aanpak maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: workshops, uitstapjes naar de bioscoop, musea en pretparken, maar ook naar de speeltuin of op locatie iets bakken, u kan het zo gek nog niet bedenken!
 

U mag ervan uit gaan dat we tijdens elke schoolvakantie een 'Vakantiepret' programma hebben! We streven ernaar, om deze minimaal één maand van tevoren bekend te maken.
 
 
Neemt u 52 weken BSO af? Dan doet jouw kind automatisch mee met de 'Vakantiepret' Programma, op de vaste BSO-dagen. Uiteraard worden er dan géén extra kosten in rekening gebracht.
 
 
Maakt u gedurende 46 weken gebruik van de BSO? Dan is het mogelijk om uw kind aan te melden voor de 'Vakantiepret'. Na de aanmelding, nemen we contact met u op, om de beschikbaarheid met u door te nemen! Na akkoord ontvangt u van ons een factuur (voor meer informatie zie 'tarieven').
Kerstvakantie programma's
Volg ons
E-mail : info@varabo.nl
KvK Haaglanden : 85475963
IBAN : NL64 RABO 0189 4057 59
Volg ons
Copyright©Varabo Kinderopvang 2022
Terug naar de inhoud